syntymästä alkaen, 200 ml

BabySemp 1, käyttövalmis MFGM-korvike

Maitopohjaista BabySemp 1 äidinmaidonkorviketta voi tarvittaessa tarjota lapselle äidinmaidon lisäksi tai asemasta neuvolan tai lastenlääkäreiden ohjeiden mukaan. Käyttövalmis tuote sopii lapselle syntymästä alkaen aina 6 kk ikään saakka.
 
Äidinmaito on imeväisen ensisijaista ja parasta ravintoa. Imetys on hyvin taloudellinen vaihtoehto ja se vaikuttaa myönteisesti äidin ja lapsen välisen suhteen kehittymiseen. Ohjeita imetyksen valmistautumiseen, imetykseen ja imetyksen ongelmatilanteisiin saat omasta neuvolastasi tai lääkäriltäsi.
 
Ennen äidinmaidonkorvikkeen tai vieroitusvalmisteen käytön aloittamista on hyvä olla yhteydessä omaan neuvolaan tai lääkäriin yksilöllisten ohjeiden saamiseksi. Äidinmaidonkorviketta tai vieroitusvalmistetta voi tarvittaessa tarjota lapselle äidinmaidon lisäksi tai asemasta neuvolan tai lääkärin ohjeiden mukaan.
 
Tuotteen koko: 200 ml

*Lisätietoa MFGM-korvikkeesta.

Vesi, rasvaton maito, laktoosi, kerma, galakto-oligosakkaridi GOS (laktoosista), auringonkukkaöljy, maitorasvaa sisältävä heraproteiini (sis. maitorasvapallosten solukalvoa (MFGM), fosfolipidit, gangliosidit, glykoproteiinit), rapsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, heraproteiini (maidosta), emulgointiaineet (kasvikunnan mono- ja diglyseridit, soijalesitiini), kivennäisaineet (natrium, kalium, kloridi, kalsium, rauta, magnesium, sinkki, jodi, kupari, seleeni), kalaöljy, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kasviöljy (leväsieni, (M.alpina)), vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6, foolihappo, biotiini, pantoteenihappo), tauriini, nukleotidit (sytidiini 5´-monofosfaatti, uridiini 5´-monofosfaatti, adenosiini 5´-monofosfaatti, guanosiini 5´-monofosfaatti, inosiini 5´-monofosfaatti), koliini, inositoli, L-karnitiini.

/100 ml
Energia277 kJ (66 kcal)
Rasva3,5 g
josta tyydyttynyt rasva1,3 g
josta kertatyydyttymäntön rasva1,4 g
josta monityydyttymätön rasva0,6 g
Hiilihydraatti7,3 g
josta sokereita*7,0 g
Ravintokuitu (Galakto-oligosakkaridi (GOS)0,3 g
Proteiini1,3 g
Suola0,04 g
A-vitamiini50,0 μg
D-vitamiini1,2 μg
E-vitamiini (alfa-TE)0,80 mg
K-vitamiini 3,0 μg
C-vitamiini9,0 mg
Tiamiini0,052 mg
Riboflaviini0,091 mg
Niasiini0,21 mg
B6-vitamiini0,052 mg
Foolihappo7,20 μg
B12-vitamiini 0,15 μg
Biotiini1,2 μg
Pantoteenihappo0,33 mg
Koliini7,5 mg
Inositoli4,0 mg
Tauriini4,6 mg
L-karnitiini1,0 mg
Natrium15 mg
Kalium60,0 mg
Kloridi40,0 mg
Kalsium44,0 mg
Fosfori26,0 mg
Magnesium4,00 mg
Rauta0,40 mg
Sinkki0,40 mg
Kupari40 μg
Mangaani 4,0 μg
Fluoridi<66 μg
Seleeni1,5 μg
Jodi10,0 μg
Nukleotidit3,3 mg

Ravista pakkausta ennen käyttöä.
 
Tarjoa huoneenlämpöisenä tai lämmitä tarjoilulämpötilaan vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. HUOM! Pakkausta ei saa laittaa mikroon.
 
Maista aina ennen tarjoamista.
 
Älä säästä syötöstä jäljelle jäänyttä korviketta.

Ehjä, avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Säilytä avattu pakkaus jääkaapissa. Käytä sisältö kahden (2) vuorokauden kuluessa. Äidinmaidonkorvikkeen ja vieroitusvalmisteen pakkausten valmistus- ja säilytysohjeita on tärkeä noudattaa, jotta tuotteiden käyttö on turvallista. Pakkauksen voi kierrättää keräyskartonkina.

Home / Tuotteet / BabySemp 1, käyttövalmis MFGM-korvike