6 kuukautta

100% Hedelmää Mango

Uudet purkit: entistä käytännöllisempi ja luonnollisesti hyvää ruokaa! Ja purkeissa on 20% isompi aukko ja pyöremäpi pohja - nyt lusikka mahtuu hyvin purkkiin ja on helpompi lusikoida purkki tyhjäksi.
 
Ihana 100%-hedelmä uutuus! Lapsille jotka vaativat enemmän makua! Vain ja ainoastaan hedelmää. Kaiken ikäisille lapsille, alkaen 6 kk. Sopii aloitussoseeksi ja myöhemmin välipalaksi tai jälkiruoaksi.
 
Pakkauksen paino: 190 g

Omena 50%, mango 30%, banaani 20%, happettumisenestoaine (askorbiinihappo).

Ainekset saattavat muuttua, tarkista aina pakkauksen ainesosaluettelo.

Energia297 kJ (70 kcal)
Rasva0,1 g
josta tyydyttynyttä<0,1 g
Hiilihydraatti16 g
josta sokereita15 g
Proteiini0,5 g
Suola0,03 g

Suosittelemme, että tuote tarjotaan lapselle lautaselta (aina kun se on mahdollista). Tämä on tärkeää lapsen ruokatottumusten kehittymisen kannalta. Jos ruoka tarjotaan suoraan purkista, suosittelemme käyttämään muovilusikkaa.
 
Lastenruokiin ei lisätä säilöntäaineita. Lastenruokien säilyvyys perustuu siihen, että pakkaus on ilmatiivis. Tarkista, että kannen keskiosa on alhaalla. Kannen naksahdus kertoo, että purkki on avaamaton. Maista aina ennen tarjoamista.

Avaamaton purkki säilyy huoneenlämmössä Parasta ennen-päiväykseen asti. Avattu ja uudelleen suljettu purkki säilyy jääkaapissa n. 1 viikon, jos tuotetta ei ole tarjottu suoraan purkista. • Tyhjät lasiset lastenruokapurkit voi viedä sellaisenaan lasinkeräykseen ja kannet pienmetallin keräykseen

Tiesitkö, että?

Hedelmäsoseemme...

...eivät sisällä säilöntäaineita. Näin laki määrää –  ja hyvä niin.

Lue lisää lastenruoista
Pin it
Etusivu / Tuotteet / 100% Hedelmää Mango