Luomutuote, 6 kuukautta

Lasagne

Luonnollisesti hyvää ruokaa! 
Luomuvaihtoehto lasten suosikkiateriasta. Ateriassa on hyvin pieniä pehmeitä palasia. Sisältää maitotuotteita, selleriä ja gluteenia.
 
Tuotteen paino: 190 g

Tuotenro: 9543

Tomaatti*, vesi, rasvaton maito*, naudanliha* 8%, keitetty pasta (durumvehnä)*, porkkana*, sipuli*, juusto*, maissijauho*, rapsiöljy*, juuriselleri*, oregano*.

*Luonnonmukaisesti tuotettu.

Ainekset saattavat muuttua, tarkista aina pakkauksen ainesosaluettelo.

Energia367 kJ (88 kcal)
Rasva3,5 g
josta tyydyttynyttä0,7 g
Hiilihydraatti9,5 g
josta sokereita2,5 g
Proteiini4,0 g
Suola0,13 g

Suosittelemme, että tuote tarjotaan lapselle lautaselta (aina kun se on mahdollista). Tämä on tärkeää lapsen ruokatottumusten kehittymisen kannalta. Jos ruoka tarjotaan suoraan purkista, suosittelemme käyttämään muovilusikkaa.
 
Lämmitys: Avaa ja poista kansi. Annostele sopiva määrä ruoka lautaselle ja lämmitä se mikroaaltouunissa. Sekoita ja tarkista ruoan lämpotila ennen tarjoamista. Ruoan voi myös lämmittää vesihauteessa. Jo kertaalleen lämmitettyä ruokaa ei tule lämmittää ja tarjota uudelleen.
 
Lastenruokiin ei lisätä säilöntäaineita. Lastenruokien säilyvyys perustuu siihen, että pakkaus on ilmatiivis. Tarkista, että kannen keskiosa on alhaalla. Kannen naksahdus kertoo, että purkki on avaamaton. Maista aina ennen tarjoamista.

Avaamaton purkki säilyy huoneenlämmössä Parasta ennen-päiväykseen asti. Avattu ja uudelleen suljettu purkki säilyy jääkaapissa n. 2 vuorokautta, jos tuotetta ei ole tarjottu suoraan purkista.

Tyhjät lasiset lastenruokapurkit voi viedä sellaisenaan lasinkeräykseen ja kannet pienmetallin keräykseen.

Tiesitkö, että?

Lastenruokien raaka-aineet...

...ovat puhtaampia kuin ne, joita myydään kaupassa. Tämä johtuu tiukasta lainsäädännöstä: vain kaikkein parhaita raaka-aineita saa käyttää lastenruokiin.

Lue lisää lastenruoista
Pin it
Etusivu / Tuotteet / Lasagne