5 kuukautta

Mangoa & banaania

Uudet purkit: entistä käytännöllisempi ja luonnollisesti hyvää ruokaa! Uusissa purkeissamme on m.m. tärkkelys korvattu juureksilla, nyt entistä luonnollisemmat reseptit. Ja purkeissa on 20% isompi aukko ja pyöremäpi pohja - nyt lusikka mahtuu hyvin purkkiin ja on helpompi lusikoida purkki tyhjäksi.
 
Lasten sokeroimaton ja C-vitamiinilla täydennetty hedelmäsose, alkaen 5-6kk. Sopii aloitussoseeksi ja myöhemmin välipalaksi tai jälkiruoaksi.
 
Pakkauksen paino: 190 g

Mangosose 60%, vesi, banaanisose 14%, riisitärkkelys, , C-vitamiini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo). Aineksena ei ole gluteenia.

Ainekset saattavat muuttua, tarkista aina pakkauksen ainesosaluettelo.

Energia294 kJ (69 kcal)
Rasva0,2 g
josta tyydyttynyttä<0,1 g
Hiilihydraatti16 g
josta sokereita10 g
Proteiini0,5 g
Suola0,03 g
C-vitamiini35 mg

Suosittelemme, että tuote tarjotaan lapselle lautaselta (aina kun se on mahdollista). Tämä on tärkeää lapsen ruokatottumusten kehittymisen kannalta. Jos ruoka tarjotaan suoraan purkista, suosittelemme käyttämään muovilusikkaa.
 
Lastenruokiin ei lisätä säilöntäaineita. Lastenruokien säilyvyys perustuu siihen, että pakkaus on ilmatiivis. Tarkista, että kannen keskiosa on alhaalla. Kannen naksahdus kertoo, että purkki on avaamaton. Maista aina ennen tarjoamista.

Avaamaton purkki säilyy huoneenlämmössä Parasta ennen-päiväykseen asti. Avattu ja uudelleen suljettu purkki säilyy jääkaapissa n. 1 viikon, jos tuotetta ei ole tarjottu suoraan purkista. • Tyhjät lasiset lastenruokapurkit voi viedä sellaisenaan lasinkeräykseen ja kannet pienmetallin keräykseen

Tiesitkö, että?

Hedelmäsoseemme...

...eivät sisällä säilöntäaineita. Näin laki määrää –  ja hyvä niin.

Lue lisää lastenruoista
Pin it
Etusivu / Tuotteet / Mangoa & banaania