5 kuukautta

Päärynää

Lasten sokeroimaton ja C-vitamiinilla täydennetty hedelmäsose, alkaen 5-6kk. Makuna päärynä ja omena. Sopii aloitussoseeksi ja myöhemmin välipalaksi tai jälkiruoaksi.
 
Pakkauksen paino: 190 g

Tuotenro: 9512

Päärynäsose 50 %, omenamehu (tiivisteestä) 27 %, vesi, riisitärkkelys, C-vitamiini.
Ainekset eivät sisällä gluteenia.

Ainekset saattavat muuttua, tarkista aina pakkauksen ainesosaluettelo.

Ravintosisältö/ 100g
Energia273 kJ (64 kcal)
Rasva0,1 g
josta tyydyttynyttä<0,1 g
Hiilihydraatti15 g
josta sokereita9,5 g
Proteiini0,3 g
Suola0,03 g
C -vitamiini35 mg

Suosittelemme, että tuote tarjotaan lapselle lautaselta (aina kun se on mahdollista). Tämä on tärkeää lapsen ruokatottumusten kehittymisen kannalta. Jos ruoka tarjotaan suoraan purkista, suosittelemme käyttämään muovilusikkaa.
 
Lastenruokiin ei lisätä säilöntäaineita. Lastenruokien säilyvyys perustuu siihen, että pakkaus on ilmatiivis. Tarkista, että kannen keskiosa on alhaalla. Kannen naksahdus kertoo, että purkki on avaamaton. Maista aina ennen tarjoamista.

Avaamaton purkki säilyy huoneenlämmössä parasta ennen-päiväykseen asti. Avattu ja uudelleen suljettu purkki säilyy jääkaapissa n. 1 viikon, jos tuotetta ei ole tarjottu suoraan purkista. Kannen naksahdus varmistaa ilmatiiviin pakkauksen. Tyhjät lasiset lastenruokapurkit voi viedä sellaisenaan lasinkeräykseen ja kannet pienmetallin keräykseen.

Valitse kauppa

Valitse verkkokauppa, josta haluat ostaa tuotteen. Olethan yhteydessä suoraan verkkokauppaan, mikäli sinulla on kysymyksiä ostamiseen liittyen.

Tiesitkö, että?

Hedelmäsoseemme...

...eivät sisällä säilöntäaineita. Näin laki määrää –  ja hyvä niin.

Lue lisää lastenruoista
Pin it
Home / Tuotteet / Päärynää