8 kuukautta

Pastagratiini, kinkkua ja juustoa

Luonnollisesti hyvää ruokaa! Pastagratiinia, kinkkua ja juustoa alkaen 8 kk. Ateria sisältää pehmeitä palasia.
 
Kahdeksan kuukautta täyttäneiden ruoissa on jo sopivia pieniä paloja lapselle, joka opettelee pureskelemaan ruokaansa. Aterioita on myös maustettu hieman monipuolisemmin. Kun lapsesi tottuu miedosti maustettuihin aterioihin, hänen on helpompi siirtyä noin vuoden ikäisenä syömään samaa ruokaa muun perheen kanssa. Huomaa, että suolaa ei lisätä alle vuoden ikäisen lapsen ruokaan.
 
Tuotteen paino: 190 g

Tuotenro: 9564

Tomaatti, vesi, rasvaton maito, pasta (durumvehnä), kinkku 8 %, juusto 6%, riisijauho, rapsiöljy, juuriselleri, valkopippuri.
 
Tuotteen ainesosat voivat muuttua, tarkista aina ainesosaluettelo purkin kyljestä.

 

Energia359 KJ (85 kcal)
Rasva2,7 g
josta tyydyttynyttä0,9 g
Hiilihydraatti10 g
josta sokereita1,5 g
Proteiini5,0 g
Suola*0,14 g
* johtuu yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista

Suosittelemme, että tuote tarjotaan lapselle lautaselta (aina kun se on mahdollista). Tämä on tärkeää lapsen ruokatottumusten kehittymisen kannalta. Jos ruoka tarjotaan suoraan purkista, suosittelemme käyttämään muovilusikkaa.
 
Lämmitys: Avaa ja poista kansi. Annostele sopiva määrä ruoka lautaselle ja lämmitä se mikroaaltouunissa. Sekoita ja tarkista ruoan lämpotila ennen tarjoamista. Ruoan voi myös lämmittää vesihauteessa. Jo kertaalleen lämmitettyä ruokaa ei tule lämmittää ja tarjota uudelleen.
 
Lastenruokiin ei lisätä säilöntäaineita. Lastenruokien säilyvyys perustuu siihen, että pakkaus on ilmatiivis. Tarkista, että kannen keskiosa on alhaalla. Kannen naksahdus kertoo, että purkki on avaamaton. Maista aina ennen tarjoamista.

Avaamaton purkki säilyy huoneenlämmössä Parasta ennen-päiväykseen asti. Avattu ja uudelleen suljettu purkki säilyy jääkaapissa n. 2 vuorokautta, jos tuotetta ei ole tarjottu suoraan purkista.

Tyhjät lasiset lastenruokapurkit voi viedä sellaisenaan lasinkeräykseen ja kannet pienmetallin keräykseen. .

Tiesitkö, että?

Lastenruokien raaka-aineet...

...ovat puhtaampia kuin ne, joita myydään kaupassa. Tämä johtuu tiukasta lainsäädännöstä: vain kaikkein parhaita raaka-aineita saa käyttää lastenruokiin.

Lue lisää lastenruoista
Pin it
Etusivu / Tuotteet / Pastagratiini, kinkkua ja juustoa