5 kuukautta

Persikkaa & Päärynää

Miedon makuinen, sokeroimaton ja C-vitamiinilla täydennetty hedelmäsose, alkaen 5 kk. Makuna persikka ja päärynä. Sopii aloitussoseeksi ja myöhemmin välipalaksi tai jälkiruoaksi. 


Sisältö: 190g.

Tuotenro: 9511

Persikkasose 54 %, omenamehu (tiivisteestä) 29 %, vesi, riisitärkkelys, päärynäsose 1 %, C -vitamiini. Raaka-aineet eivät sisällä gluteenia.

Ainekset saattavat muuttua, tarkista aina pakkauksen ainesosaluettelo.

Ravintosisältö100 g tuotetta sisältää
Energia267 kJ (63 kcal)
Rasva0,1 g
- josta tyydyttynyttä<0,1 g
Hiilihydraatti15 g
- josta sokereita8,5 g
Proteiini0,4 g
suola0,03 g
C -vitamiini35 mg

Suosittelemme, että tuote tarjotaan lapselle lautaselta (aina kun se on mahdollista). Tämä on tärkeää lapsen ruokatottumusten kehittymisen kannalta. Jos ruoka tarjotaan suoraan purkista, suosittelemme käyttämään muovilusikkaa.
 
Lastenruokiin ei lisätä säilöntäaineita. Lastenruokien säilyvyys perustuu siihen, että pakkaus on ilmatiivis. Tarkista, että kannen keskiosa on alhaalla. Kannen naksahdus kertoo, että purkki on avaamaton. Maista aina ennen tarjoamista.

Avaamaton purkki säilyy huoneenlämmössä parasta ennen-päiväykseen asti. Avattu ja uudelleen suljettu purkki säilyy jääkaapissa n. 1 viikon, jos tuotetta ei ole tarjottu suoraan purkista. Tyhjät lasiset lastenruokapurkit voi viedä sellaisenaan lasinkeräykseen ja kannet pienmetallin keräykseen.

Tiesitkö, että?

Hedelmäsoseemme...

...eivät sisällä säilöntäaineita. Näin laki määrää –  ja hyvä niin.

Lue lisää lastenruoista
Pin it
Etusivu / Tuotteet / Persikkaa & Päärynää