1 vuotta

Spagettia ja Jauhelihakastiketta

Semper Spagettia ja Jauhelihakastiketta on tasapainoinen ateria, jossa on rapsiöljyä ja pieniä paloja.   Sisältää maitoa ja kananmunaa. Vaikka yksivuotias syökin mielellään tavallista kotiruokaa, taaperoille tarkoitetut Semper-ateriat ovat helppoja ja monipuolisia vaihtoehtoja kotiruoalle.  

Uudet purkit: entistä käytännöllisempi ja luonnollisesti hyvää ruokaa! Uusissa purkeissamme on m.m. tärkkelys korvattu juureksilla, nyt entistä luonnollisemmat reseptit. Ja purkeissa on 20% isompi aukko ja pyöremäpi pohja - nyt lusikka mahtuu hyvin purkkiin ja on helpompi lusikoida purkki tyhjäksi.  

Tuotteen paino: 235 g

Tuotenro: 9616

Tomatti, vesi, porkkana, sipuli, naudanliha 8%, pasta (durumVEHNÄ, KANANMUNA), juuriSELLERI, rapsiöljy, riisijauho, suola, basilika, valkopippuri, oregano.

Ainekset saattavat muuttua, tarkista aina pakkauksen ainesosaluettelo.

 

NäringsvärdenPer 100 g
Energia300 kJ (71 kcal)
Rasva2,6 g
- josta tyydyttynyttä0,5 g
Hiilihydraatti8,5 g
- josta sokereita2,0 g
Proteiini3,0 g
Suola0,25 g

Suosittelemme, että tuote tarjotaan lapselle lautaselta (aina kun se on mahdollista). Tämä on tärkeää lapsen ruokatottumusten kehittymisen kannalta. Jos ruoka tarjotaan suoraan purkista, suosittelemme käyttämään muovilusikkaa.  

Lämmitys: Avaa ja poista kansi. Annostele sopiva määrä ruoka lautaselle ja lämmitä se mikroaaltouunissa. Sekoita ja tarkista ruoan lämpotila ennen tarjoamista. Ruoan voi myös lämmittää vesihauteessa. Jo kertaalleen lämmitettyä ruokaa ei tule lämmittää ja tarjota uudelleen.

Avaamaton purkki säilyy huoneenlämmössä Parasta ennen-päiväykseen asti. Avattu ja uudelleen suljettu purkki säilyy jääkaapissa n. 2 vuorokautta, jos tuotetta ei ole tarjottu suoraan purkista.

Tyhjät lasiset lastenruokapurkit voi viedä sellaisenaan lasinkeräykseen ja kannet pienmetallin keräykseen.

Tiesitkö, että?

Lastenruokien raaka-aineet...

...ovat puhtaampia kuin ne, joita myydään kaupassa. Tämä johtuu tiukasta lainsäädännöstä: vain kaikkein parhaita raaka-aineita saa käyttää lastenruokiin.

Lue lisää lastenruoista
Pin it
Etusivu / Tuotteet / Spagettia ja Jauhelihakastiketta