1 vuotta

Stroganoffia, naudanlihaa & riisiä

Luonnollisesti hyvää ruokaa! Semper Stroganoffia, naudanlihaa & riisiä on tasapainoinen ateria, jossa on rapsiöljyä ja pieniä paloja. Sisältää maitoa, tomaattia ja porkkanaa.

Vaikka yksivuotias syökin mielellään tavallista kotiruokaa, taaperoille tarkoitetut Semper-ateriat ovat helppoja ja monipuolisia vaihtoehtoja kotiruoalle.  

Tuotteen paino: 235 g

Tuotenro: 9617

Tomaatti, rasvaton MAITO, porkkana, vesi, naudanliha 8%, sipuli, riisi 6,5%, rapsiöljy, riisijauho, suola, timjami, valkopippuri.

Ainekset saattavat muuttua, tarkista aina pakkauksen ainesosaluettelo.

NäringsvärdenPer 100 g
Energia339 kJ (81 kcal)
Rasva2,8 g
- josta tyydyttynyttä0,4 g
Hiilihýdraatti10 g
- josta sokereita2,4 g
Proteiini3,3 g
Suola0,20 g

Suosittelemme, että tuote tarjotaan lapselle lautaselta (aina kun se on mahdollista). Tämä on tärkeää lapsen ruokatottumusten kehittymisen kannalta. Jos ruoka tarjotaan suoraan purkista, suosittelemme käyttämään muovilusikkaa.
 
Lämmitys: Avaa ja poista kansi. Annostele sopiva määrä ruoka lautaselle ja lämmitä se mikroaaltouunissa. Sekoita ja tarkista ruoan lämpotila ennen tarjoamista. Ruoan voi myös lämmittää vesihauteessa. Jo kertaalleen lämmitettyä ruokaa ei tule lämmittää ja tarjota uudelleen.

Avaamaton purkki säilyy huoneenlämmössä Parasta ennen-päiväykseen asti. Avattu ja uudelleen suljettu purkki säilyy jääkaapissa n. 2 vuorokautta, jos tuotetta ei ole tarjottu suoraan purkista.

Tyhjät lasiset lastenruokapurkit voi viedä sellaisenaan lasinkeräykseen ja kannet pienmetallin keräykseen.

Tiesitkö, että?

Lastenruokien raaka-aineet...

...ovat puhtaampia kuin ne, joita myydään kaupassa. Tämä johtuu tiukasta lainsäädännöstä: vain kaikkein parhaita raaka-aineita saa käyttää lastenruokiin.

Lue lisää lastenruoista
Pin it
Etusivu / Tuotteet / Stroganoffia, naudanlihaa & riisiä