6 kuukautta

Stroganoffia naudanlihaa & riisiä - käyttövalmis!

Uutuus!

Lasten suosikkiateria nyt annospussissa! Hyvä aloitusateria, mieto maku, sielä rakenne.

Tuotteen paino: 120 g

Tuotenro: 9726

 

Tomaatti, rasvaton MAITO, porkkana, vesi, naudanliha 8%, sipuli, riisi 7%, herkkusieni, rapsiöljy, riisijauho, paprika, valkosipulijauhe, valkopippuri.

Ainekset saattavat muuttua, tarkista aina ainekset pussin kyljestä.

Energia317 kJ (76 kcal)
Rasva2,9 g
- josta tyydyttynyttä0,7 g
Hiilihydraatti9,0 g
- josta sokereita2,6 g
Proteiini3,0 g
Suola*0,07 g
*Suolapitoisuus johtuu yksinomaan raaka-aineissa luontaisesti esiintyvästä natriumista

Suosittelemme, että tuote tarjotaan lapselle lautaselta (aina kun se on mahdollista). Tämä on tärkeää lapsen ruokatottumusten kehittymisen kannalta. Varo korkkia, varmista ettei se ole lasten ulottuvilla.
 
Lämmitys: Avaa ja poista korkki. Annostele sopiva määrä ruoka lautaselle ja lämmitä se mikroaaltouunissa. Sekoita ja tarkista ruoan lämpotila ennen tarjoamista. Ruoan voi myös lämmittää annospussissa vesihauteessa. Jo kertaalleen lämmitettyä ruokaa ei tule lämmittää ja tarjota uudelleen.
 
Lastenruokiin ei lisätä säilöntäaineita. Lastenruokien säilyvyys perustuu siihen, että pakkaus on ilmatiivis. Maista aina ennen tarjoamista.

Avaamaton pussi säilyy huoneenlämmössä Parasta ennen-päiväykseen asti. Avattu ja uudelleen suljettu pussi säilyy jääkaapissa n. 1 vuorokauden, jos tuotetta ei ole tarjottu suoraan pussista.

Pussukka lajitellaan sekajätteisiin. Korkki lajitellaan muovinkeräykseen. 

Tiesitkö, että?

Lastenruokien raaka-aineet...

...ovat puhtaampia kuin ne, joita myydään kaupassa. Tämä johtuu tiukasta lainsäädännöstä: vain kaikkein parhaita raaka-aineita saa käyttää lastenruokiin.

Lue lisää lastenruoista
Pin it
Etusivu / Tuotteet / Stroganoffia naudanlihaa & riisiä - käyttövalmis!