Luomutuote alkaen 6 kuukautta

Vego EKO Pasta Bolognese & linssejä

UUTUUS! Maukas luomu kasvisruoka-ateria. Luonnollista konstailematonta ruokaa, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Vegaaninen tuote, ei sisällä maitoa.

Hyvä aloitusateria, jolla mieto maku ja sileä rakenne.

 

Tuotteen paino: 120 g

Tuotenro: 9731

Vesi, keitetty pasta (durumVEHNÄ)* 26%, tomaatti*, keitetyt linssit* 15%, rapsiöljy*, herneet*, porkkana*, sipuli*, valkosipuli*, basilika*, oregano*.

*Luonnonmukaisesti tuotettu.

Ainekset saattavat muuttua, tarkista aina pakkauksen ainesosaluettelo.

Energia320 g (76 kcal)
Rasva3,2 g
josta tyydyttynyttä0,4 g
Hiilihydraatti9,0 g
josta sokereita0,5 g
Proteiini2,4 g
Suola0,01 g

Suosittelemme, että tuote tarjotaan lapselle lautaselta (aina kun se on mahdollista). Tämä on tärkeää lapsen ruokatottumusten kehittymisen kannalta. Varo korkkia, varmista ettei se ole lasten ulottuvilla.
 
Lämmitys: Avaa ja poista korkki. Annostele sopiva määrä ruoka lautaselle ja lämmitä se mikroaaltouunissa. Sekoita ja tarkista ruoan lämpotila ennen tarjoamista. Ruoan voi myös lämmittää annospussissa vesihauteessa. Jo kertaalleen lämmitettyä ruokaa ei tule lämmittää ja tarjota uudelleen. Huom! Pussia ei tule laittaa mikroon.
 
Lastenruokiin ei lisätä säilöntäaineita. Lastenruokien säilyvyys perustuu siihen, että pakkaus on ilmatiivis. Maista aina ennen tarjoamista.

Avaamaton pussi säilyy huoneenlämmössä Parasta ennen-päiväykseen asti. Avattu ja uudelleen suljettu pussi säilyy jääkaapissa n. 1 vuorokauden, jos tuotetta ei ole tarjottu suoraan pussista.

Pussukka lajitellaan sekajätteisiin. Korkki lajitellaan muovinkeräykseen.

Tiesitkö, että?

Lastenruokien raaka-aineet...

...ovat puhtaampia kuin ne, joita myydään kaupassa. Tämä johtuu tiukasta lainsäädännöstä: vain kaikkein parhaita raaka-aineita saa käyttää lastenruokiin.

Lue lisää lastenruoista
Pin it
Etusivu / Tuotteet / Vego EKO Pasta Bolognese & linssejä